Omschrijving

Heeft jouw oogappel een nieuw bureautje nodig om zo goed en productief mogelijk aan te werken tijdens het schooljaar? Bureau SHIPPA is echt een zeer aangenaam en praktisch bureautje. Het bureautje beschikt over een groot werkoppervlak alsook verschillende opbergruimtes. Leuk weetje, bureau SHIPPA is van Franse! Onze tip; combineer bureau SHIPPA met een trendy stoel of toffe kruk en maak het extra gezellig in de studeerruimte van jouw oogappel! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto31.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)75
Diepte (cm)51
Breedte (cm)108
CollectieShippa
Type bureauKlassiek bureau, Kinderbureau
Barcode5400943250640
Afmetingen bureau108 cm
Omkeerbaar bureauNee
KleurLichte eik
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Bureau SHIPPA 108 cm blanke eik/zwart
Uw waardering

Bureau SHIPPA 108 cm blanke eik/zwart

€ 130,99
Afmetingen bureau 108 cm
Kleur Lichte eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In afwachting van bevoorrading
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.