• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Kies voor tijdloos meubilair in jouw slaapkamer met deze moderne commode in hoogglans wit! De afgeronde hoeken in combinatie met de handgrepen aan de linkerkant, zorgen echt voor een leuke touch. Het meubel is van Franse makelij en gemaakt van kwalitatieve spaanplaat die afgewerkt is met een hoogglans look. Onze tip! Plaats een leuke spiegel op het bovenblad en gebruik de commode niet alleen als opbergmeubel, maar ook als verzamelplekje voor jouw make-up of juwelen! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto54.000000
MaterialenSpaanplaat
Colli2
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)86
Diepte (cm)46
Breedte (cm)120
CollectieLicorice
KastindelingMet lades
Barcode5400943229875
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 lades
KleurHoogglans wit
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Commode LICORICE 3 lades hoogglans wit
Uw waardering

Commode LICORICE 3 lades hoogglans wit

€ 439,99
Samenstelling 3 lades
Kleur Hoogglans wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon