Omschrijving

2-deurs commode PAFFY heeft een originele look in een moderne stijl. Het meubel is voorzien van ruime gesloten en open legplanken alsook een lade. Het leuke effect op het frontpaneel valt meteen op en werd bereikt door in lengterichting strepen te frezen. Commode PAFFY heeft geen handgrepen om het minimalistische design niet te verstoren. Wel steken de fronten iets uit zodat de deuren gemakkelijk kunnen worden geopend. De contrasterende gouden poten (in kunststof) zijn een leuk extra detail. De romp van de ladekast is gemaakt van 16 mm gelamineerd spaanplaat en het frontpaneel van 16 mm dik MDF. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto54.000000
MaterialenMDF, Spaanplaat, Kunststof, PVC
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)83
Diepte (cm)40
Breedte (cm)151
CollectiePaffy
KastindelingMet legplanken, Met lades, Met deuren
Barcode5400943243314
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 1 lade
KleurZwart
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Commode PAFFY 2 deuren 1 lade zwart
Uw waardering

Commode PAFFY 2 deuren 1 lade zwart

€ 429,99
Kleur Zwart
Samenstelling 2 deuren 1 lade

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.