• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Deze prachtige meubels van de GRETEL-reeks combineren eenvoud en comfort. De unieke kleur en de simpele lijnen geven ongetwijfeld een warme toets aan uw kamer. De meubels van Belgische makelij garanderen u stevigheid en duurzaamheid en bieden bovendien veel opbergruimte. U kan deze meubels zowel in een moderne als in een klassieke ruimte plaatsen.


Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto419.000000
Barcode5400943105209
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Colli14
Diepte (cm)199
Hoogte (cm)91
Breedte (cm)192
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieGretel
Matrasafmeting140x190 cm
Matras inbegrepenNee
KleurMara
Bestaat uit1 bed, 2 nachtkastjes, 1 commode, 1 kast
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Complete slaapkamer GRETEL 140x190 cm mara
Uw waardering

Complete slaapkamer GRETEL 140x190 cm mara

€ 1.749,00
Kleur Mara
Matrasafmeting 140x190 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon