Nu met GRATIS levering!
Omschrijving

Deze reeks VERO combineert eenvoud, moderniteit en perfectie om een originele toets te geven aan uw slaapkamer.
Zij is vervaardigd uit hout van hoge kwaliteit, waardoor de meubels zeer stevig zijn en een onberispelijke afwerking hebben. Het zal gezelligheid en rust brengen aan uw slaapkamer. De complete slaapkamer VERO  is stevig en elegant.  Aarzel niet en bestel nu! Waar wacht u nog op?


Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto243.000000
Barcode5400943104950
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)205
Hoogte (cm)85
Breedte (cm)166
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieVero
Matrasafmeting160x200 cm
Matras inbegrepenNee
KleurWit/carbon
Bestaat uit1 bed, 2 nachtkastjes, 1 kast
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Complete slaapkamer VERO 160x200 cm grijze wit/carbon
Uw waardering

Complete slaapkamer VERO 160x200 cm grijze wit/carbon

€ 869,99
Kleur Wit/carbon
Matrasafmeting 160x200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Met gratis thuislevering
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon