Nu met GRATIS levering!
Omschrijving

Deze prachtige dressoir GOLANTA brengt dankzij de warme, bruine sparkleur gezelligheid in elke moderne woonkamer. De 3 deuren en de ruime nis in het midden bieden heel wat praktische opbergruimte zodat je al jouw spulletjes mooi kan opbergen. Decoreer het bovenblad met leuke decoratie en maak het extra gezellig in jouw woonkamer! Dressoir GOLANTA is gemaakt van hoogwaardig MDF dat duurzaam en stevig is. De pootjes zijn van kunststof en de grijze handgrepen zijn gemaakt van metaal. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto103.000000
Barcode5400943215571
MaterialenMDF
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)95
Diepte (cm)45
Breedte (cm)200
CollectieGolanta
KastindelingMet deuren
Samenstelling3 deuren
Optie LEDZonder led
KleurSpar
Indeling interieur3 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Dressoir GOLANTA 3 deuren spar zonder led
Uw waardering

Dressoir GOLANTA 3 deuren spar zonder led

€ 649,99
Samenstelling 3 deuren
Optie LED Zonder led
Kleur Spar

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 9-12 weken
Met gratis thuislevering
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon