Omschrijving

Fan van de industriële woonstijl? Dan is deze industriële dressoir SNAPO wellicht iets voor jou! De dressoir rust op een stevige basis en is voorzien van 4 deuren met daarachter heel wat opbergruimte. Het is zeker: met dressoir SNAPO kan je jouw spullen steeds op een stijlvolle manier opbergen! Leuk weetje! De dressoir is geproduceerd in Frankrijk en gemaakt van spaanplaat. Maak het extra gezellig in jouw woonkamer door de dressoir te combineren met het bijpassende tv-meubel SNAPO! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto93.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)85
Diepte (cm)45
Breedte (cm)220
CollectieSnapo
KastindelingMet deuren
Barcode5400943229660
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren
KleurStanley hickory/zwart
Indeling interieur4 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Dressoir SNAPO 4 deuren stanley hickory/zwart
Uw waardering

Dressoir SNAPO 4 deuren stanley hickory/zwart

€ 569,99

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.