Omschrijving

Deze praktische hoekkast ELVIS is van Duitse makelij en zal echt prachtig staan in elke slaapkamer! De hoekkast is voorzien van verschillende legplanken en garderobestangen zodat je meer dan voldoende ruimte hebt voor al jouw kledij. Combineer hoekkast ELVIS met brugkast ELVIS en geniet van een mooi én praktisch ensemble.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto83.380000
Barcode5400943276947
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)74
Hoogte (cm)210
Breedte (cm)87
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieElvis
KastindelingMet legplanken, Met deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling1 deur
Optiezonder spiegel
KleurZijde grijs/wit
Indeling interieur2 garderobestangen, 5 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Hoekkast ELVIS zijde grijs/wit 1 deur zonder spiegel
Uw waardering

Hoekkast ELVIS zijde grijs/wit 1 deur zonder spiegel

€ 489,99

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.