Nu met GRATIS levering!
Omschrijving

Deze hoge commode is echt een musthave in élke woonkamer! De geslaagde mix van antraciet en silva bruine accenten zit daar zeker en vast voor iets tussen. De commode is voorzien van 2 deuren met daarachter 5 legplanken die elk tot 10 kg kunnen dragen. De open nis kan tot 20 kg dragen en is perfect voor het etaleren van leuke decoratie. Elke deur is bovendien voorzien van een handig push-to-open systeem. Commode LUCIOLE is gemaakt van E05 spaanlaat dat zeer stevig en duurzaam is. Ontdek ook de andere woonkamermeubelen uit de LUCIOLE-collectie op onze website! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto50.500000
Barcode5400943216073
MaterialenMDF, Spaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)135
Diepte (cm)37
Breedte (cm)90
CollectieLuciole
KastindelingMet deuren
Samenstelling2 deuren (rechts)
Optie LEDZonder led
KleurAntraciet/silva
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Hoge commode LUCIOLE 2 deuren rechts antraciet/silva zonder led
Uw waardering

Hoge commode LUCIOLE 2 deuren rechts antraciet/silva zonder led

€ 319,99
Kleur Antraciet/silva
Samenstelling 2 deuren (rechts)
Optie LED Zonder led

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 9-12 weken
Met gratis thuislevering
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon