• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Met de prachtige reeks AIDA creëert u een nieuwe kinderkamer die niet alleen mooi oogt, maar tegelijk ook alle comfort en praktische voordelen biedt. De meubels van dit gamma brengen een warme en geborgen sfeer in de kamer, zo kan uw kleine oogappel zonder problemen tot rust komen. De witte kleur zorgt dan weer voor een fris en aangenaam gevoel.

De bijzondere kast AIDA is met zijn vele troeven onmisbaar in de kinderkamer. Naast een stijlvol en verfijnd ontwerp haalt u met dit meubelstuk meteen ook een uiterst praktisch item in huis. Deze kast beschikt namelijk over twee compartimenten, verborgen achter drie deuren. Het linker gedeelte, afgesloten door een volle deur, is voorzien van 3 legplanken. Het bredere deel bevat drie grote legplanken, alsook een garderobestang. Onderaan de kast bevinden zich dan nog eens vier schuiflades. Dankzij deze enorme opbergcapaciteit kunt u al uw babyspullen netjes ordenen. Aan plaats geen gebrek!

Verder is de kast ook voorzien van een grote spiegel op de middelste deur. Deze spiegel zorgt voor extra diepgang en een lichte toets in de kamer.

We raden u aan deze kast te combineren met andere meubels van dezelfde collectie AIDA om zo een harmonieuze en smaakvolle kinderkamer te creëren.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto92.200000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Colli4
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)196
Diepte (cm)52
Breedte (cm)127
CollectieAida
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943138542
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 deuren 4 lades met spiegel
KleurWit
Indeling interieur1 garderobestang, 4 legplanken, 4 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast AIDA 3 deuren en 4 lades wit met spiegel
Uw waardering

Kast AIDA 3 deuren en 4 lades wit met spiegel

€ 429,99
Kleur Wit
Samenstelling 3 deuren 4 lades met spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 9-12 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon