Omschrijving

Een hoogwaardige Duitse vervaardiging is een garantie op kwaliteit en stevigheid, ook bij deze collectie BODRUM. Wat de indeling betreft hoeft de kast niet onder te doen. Ze beschikt over klassieke klapdeuren en praktische lades van verschillende lengte. Deze worden geaccentueerd door een matglazen bekleding enerzijds en door lange aluminium handgrepen anderzijds. Kortom, een originele en sublieme kast!

De functionaliteit van de kast wordt ook in de verf gezet door aardig wat opbergruimte, dit tegenover een eerder beperkte omvang. Voor een groot stuk dankt de kast haar opbergmogelijkheden aan de twee deuren en vier lades. Achter de linkerdeur schuilt een ruimte waar twee verstelbare legplanken te vinden zijn. De rechterdeur verbergt een kleerkastruimte waar een garderobestang te vinden is. Als u de kast verder wenst te personaliseren kunt u altijd kiezen om accessoires uit de BETA collectie toe te voegen (legplanken, ladeblokken enz.)

U verkrijgt een elegant design, een kwalitatief product en een lage prijs in één en dezelfde aanbieding! Het enige wat u nog rest is een geschikte ruimte bepalen voor de BODRUM kast. Kiest u voor uw inkomhal, uw woonkamer of uw slaapkamer, de BODRUM kast zal zich overal weten te bewijzen!

Specificaties
Meer informatie
gewicht (kg) - bruto85.800000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)199
Diepte (cm)56
Breedte (cm)91
CollectieBodrum
KastindelingMet lades, Met deuren
Type kastGesloten kast
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 4 lades
KleurWit
Indeling interieur1 garderobestang, 2 legplanken, 4 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast BODRUM 2 deuren 4 lades wit
Uw waardering

Kast BODRUM 2 deuren 4 lades wit

€ 349,99
Kleur Wit
Samenstelling 2 deuren 4 lades
Levertijd: 9-12 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon