Omschrijving

Ontdek deze moderne kledingkast met schuifdeuren CADIX die ongetwijfeld zal zorgen voor warmte en sfeer in jouw slaapkamer. Achter de schuifdeuren zitten er 2 garderobestangen en 2 legplanken. De grote spiegel geeft dan weer de nodige diepte aan jouw interieur. Bovendien kan je er ook jouw outfit in checken alvorens aan de dag te beginnen. Kledingkast CADIX is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat en van Duitse makelij. Onze tip: combineer kast CADIX met een kleurrijk tapijt of een trendy boxspring en maak de look helemaal af!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto146.300000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)210
Diepte (cm)59
Breedte (cm)218
CollectieCadix
KastindelingMet deuren
Barcode5400943241839
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 schuifdeuren 218 cm
KleurMetaalgrijs
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast CADIX 2 schuifdeuren 218 cm metaalgrijs
Uw waardering

Kast CADIX 2 schuifdeuren 218 cm metaalgrijs

€ 669,99
Kleur Metaalgrijs
Samenstelling 2 schuifdeuren 218 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.