Omschrijving

De COLINE collectie heeft alles in huis om u te charmeren: een Scandinavische inspiratiebron, een uitzonderlijk comfort én een tijdloos design. Met verfijnde handgrepen en poten vervaardigd uit coimbra essenhout zullen deze meubelstukken u weten omver te blazen. Kortom, een ongeziene afwerking die resulteert in een buitengewone elegantie.

De moderne, landelijke stijl laat u toe om uw kamer te verlichten. Een samenspel tussen het essenhout en de witte kleur creëert bovenal een verzorgd geheel.

Kies voor deze prachtige kast en ervaar zelf hoe ruim ze is. De functionele indeling van de kast bestaat uit de keuze voor drie kleerkastruimtes waar drie garderobestangen telkens in combinatie met een legplank voor een optimale opbergruimte zorgen. Daarnaast zijn er nog zes ruime lades waar spulletjes verzameld kunnen worden. U kan alvast beginnen met een duidelijke en ordelijke invulling. De spiegels zorgen op hun beurt voor een gevoel van ruimte en licht. Het eindresultaat is een hoogstaand en schitterend geheel.

Personaliseer en deel zelf uw kast in met behulp van de BETA collectie. Zo vindt u namelijk die lades, legplanken of garderobestangen waar u op zoek naar was.

De hoogwaardige Duitse afwerking garandeert u een meubel waar kenmerken zoals stevigheid en duurzaamheid een minimumvereiste zijn.

Verkrijg een harmonieus en trendy geheel door de kast te combineren met andere meubels uit de COLINE collectie. De nieuwe look zal gelden als een echte voltreffer!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto189.300000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)214
Diepte (cm)57
Breedte (cm)232
CollectieColine
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943109689
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling5 deuren 6 lades
KleurWit/essenhout coimbra
Indeling interieur3 garderobestangen, 3 legplanken, 6 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast COLINE 5 deuren en 6 lades wit/coimbra es
Uw waardering

Kast COLINE 5 deuren en 6 lades wit/coimbra es

€ 829,99
Samenstelling 5 deuren 6 lades
Kleur Wit/essenhout coimbra

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.