Omschrijving

De COLINE collectie heeft alles in huis om u te charmeren: een Scandinavische inspiratiebron, een uitzonderlijk comfort én een tijdloos design. Met verfijnde handgrepen en poten vervaardigd uit coimbra essenhout zullen deze meubelstukken u weten omver te blazen. Kortom, een ongeziene afwerking die resulteert in een buitengewone elegantie.

De moderne, landelijke stijl laat u toe om uw kamer te verlichten. Een samenspel tussen het essenhout en de witte kleur creëert bovenal een verzorgd geheel.

Kies voor deze prachtige kast en ervaar zelf hoe ruim ze is. De functionele indeling van de kast bestaat uit de keuze voor drie kleerkastruimtes waar drie garderobestangen telkens in combinatie met een legplank voor een optimale opbergruimte zorgen. Daarnaast zijn er nog zes ruime lades waar spulletjes verzameld kunnen worden. U kan alvast beginnen met een duidelijke en ordelijke invulling. De spiegels zorgen op hun beurt voor een gevoel van ruimte en licht. Het eindresultaat is een hoogstaand en schitterend geheel.

Personaliseer en deel zelf uw kast in met behulp van de BETA collectie. Zo vindt u namelijk die lades, legplanken of garderobestangen waar u op zoek naar was.

De hoogwaardige Duitse afwerking garandeert u een meubel waar kenmerken zoals stevigheid en duurzaamheid een minimumvereiste zijn.

Verkrijg een harmonieus en trendy geheel door de kast te combineren met andere meubels uit de COLINE collectie. De nieuwe look zal gelden als een echte voltreffer!

Specificaties
Meer informatie
gewicht (kg) - bruto189.300000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)214
Diepte (cm)57
Breedte (cm)232
CollectieColine
KastindelingMet lades, Met deuren
Type kastGesloten kast
LED-verlichtingNee
Samenstelling5 deuren 6 lades
KleurBlanc/frêne coimbra
Indeling interieur3 garderobestangen, 3 legplanken, 6 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast COLINE 5 deuren en 6 lades wit/coimbra es
Uw waardering

Kast COLINE 5 deuren en 6 lades wit/coimbra es

€ 689,99
Samenstelling 5 deuren 6 lades
Kleur Blanc/frêne coimbra
Levertijd: 9-12 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon