Omschrijving

Maak kennis met kast COLUMBO die uw slaapkamer veel gezelliger zal maken! De combinatie van eikenhout en wit creëert een trendy en tegelijkertijd vintage stijl. Hierdoor pas het ook perfect in elke slaapkamer. Achter de twee schuifdeuren bevinden zich twee legplanken en twee garderobestangen. Genoeg plaats dus voor al uw kleren, hoeden en/of valiezen. Gemaakt in Duitsland en afgewerkt in spaanplaat, garandeert kast COLUMBO een lange levensduur en stabiliteit.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto135.400000
Barcode5400943116168
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Diepte (cm)62
Hoogte (cm)210
Breedte (cm)181
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieColumbo
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 schuifdeuren 181 cm
KleurEik wotan/alpine wit
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast COLUMBO 2 schuifdeuren 181 cm eik wotan/alpine wit met spiegel
Uw waardering

Kast COLUMBO 2 schuifdeuren 181 cm eik wotan/alpine wit met spiegel

€ 534,99

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon