• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

De slaapkamer als oase van rust, daar streeft toch iedereen naar? Kies voor de EVIAN collectie en zet alvast een stapje in de goede richting. Het gamma biedt u stijlvolle en op elkaar afgestemde meubels van ongeziene kwaliteit.

In de slaapkamer begint en eindigt uw dag, en dat brengt verschillende zaken met zich mee. Een noodzakelijk deel van een op en top georganiseerde slaapkamer is bijvoorbeeld uw kleerkast. In dit geval is deze erg ruim, want er is zowel een leg- als een hangcompartiment. Centraal zal u bijvoorbeeld twee legplanken en een garderobestang vinden, klaar om al uw favoriete outfits te dragen. Rechts en links van dit gedeelte bevinden zich twee deuren, die beiden vier legplanken verbergen. Kortom, een esthetisch en functioneel meubel, waarbij de aanwezigheid van spiegels tevens voor een extra dimensie zorgen. De kamer oogt groter en lichter, om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid tot dubbelchecken wat betreft kleding!

Combineer deze fraaie kast met andere slaapkamermeubels uit de EVIAN collectie en ontdek hoe harmonieus het geheel oogt!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto190.000000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Colli4
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)214
Diepte (cm)58
Breedte (cm)220
CollectieEvian
KastindelingMet deuren
Barcode5400943108255
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren
KleurRustiek eik
Indeling interieur1 garderobestang, 10 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast EVIAN 4 deuren rustiek eik
Uw waardering

Kast EVIAN 4 deuren rustiek eik

€ 719,99
Samenstelling 4 deuren
Kleur Rustiek eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon