Omschrijving

De strakke lijnen en de prachtige verzameling kleuren toveren deze kast om tot een echte eyecatcher. Of het nu gaat om uw inkomhal, uw woonkamer of uw slaapkamer, deze kast weet gegarandeerd uw hart te veroveren.

Qua functionaliteit is deze kast een absolute plus. Met fantastische opbergmogelijkheden voor een eerder beperkte omvang verbaast de kast jan en alleman. De indeling bestaat uit twee compartimenten, telkens met een legplank en garderobestang. Voorts scoort de kast ook erg hoog op stevigheid en duurzaamheid.

Over het design werd nauwgezet nagedacht. Het moderne en fijne aspect dankt de kast aan de aanwezigheid van schuifdeuren. Daarnaast is de spiegel een echte meerwaarde, een snelle check-up van uw outfit en tevens een leverancier van licht en ruimte!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto139.900000
Barcode5400943115697
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Diepte (cm)59
Hoogte (cm)210
Breedte (cm)218
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieKoro
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren
Optiemet spiegel
KleurBeton/metaalgrijs
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast KORO 2 schuifdeuren beton/metaalgrijs met spiegel
Uw waardering

Kast KORO 2 schuifdeuren beton/metaalgrijs met spiegel

€ 543,99
Kleur Beton/metaalgrijs
Samenstelling 2 deuren
Optie met spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.