Omschrijving

Deze kleerkast heeft een trendy design waardoor het in elke slaapkamer een plaatsje zal vinden. De combinatie van wit en lichtbruin zal voor een gezellige sfeer zorgen. De kast bevat twee garderobestangen en twee legplanken. Super handig is dat je het interieur kan veranderen. Indien je dus graag wat extra legplanken zou willen toevoegen, dan kan dat! Dankzij de grote spiegel kan je altijd jouw outfit dubbel checken alvorens aan de dag te beginnen. Twijfel niet meer en kies voor deze prachtige kast van Duitse makelij!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto116.400000
Barcode5400943116182
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Colli4
Diepte (cm)59
Hoogte (cm)210
Breedte (cm)218
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieKutama
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 schuifdeuren 210 cm
Optiemet spiegel
KleurAlpenwit/montana eik
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast KUTAMA 2 schuifdeuren 210 cm alpinewit/montana eik met spiegel
Uw waardering

Kast KUTAMA 2 schuifdeuren 210 cm alpinewit/montana eik met spiegel

€ 429,99
Kleur Alpenwit/montana eik
Samenstelling 2 schuifdeuren 210 cm
Optie met spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon