Omschrijving

Een hoogwaardige Duitse vervaardiging is een garantie voor kwaliteit en stevigheid, zo bewijst ook deze fantastische kast MINO. Bovenop deze uitzonderlijke kwaliteit krijgt u een aantrekkelijke opbergruimte. Bepaal zelf waar u de kast het meest nodig heeft. Dit exemplaar zal haast onmiddellijk haar waarde bewijzen. Of het nu gaat om een inkomhal of een woonkamer, orde en elegantie zullen hand in hand gaan!

De grootste aantrekkingskracht van de kast schuilt misschien wel in haar aluminium randen en haar verhoogde kroonlijst, samen goed voor een uniek en origineel design. Maar ook functionaliteit is nooit veraf, zo bewijst de indeling. Met twee lades en twee compartimenten, laatstgenoemde elk bestaande uit een legplank en een garderobestang, kan u alvast aardig wat opbergen. Voor een verdere persoonlijke inrichting van uw kast kan u overigens steeds bij het gamma BETA accessoires terecht. U vindt er onder meer extra legplanken, garderobestangen en ladeblokken!

Dankzij deze kast hoeft u nooit nog de hartverscheurende keuze te maken tussen kwaliteit en design. Beiden zijn in dit meubel vertegenwoordigd, bovendien tegen een erg aantrekkelijke prijs!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto105.000000
Barcode5400943117615
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)56
Hoogte (cm)201
Breedte (cm)136
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieMino
Samenstelling3 deuren 2 lades
Optiemet spiegel
KleurSonoma/wit
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken, 2 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast MINO 3 deuren 2 lades eik sonoma/wit met spiegel
Uw waardering

Kast MINO 3 deuren 2 lades eik sonoma/wit met spiegel

€ 405,99
Kleur Sonoma/wit
Samenstelling 3 deuren 2 lades
Optie met spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.