Nu met GRATIS levering!
Omschrijving

Geef uw kamer een fraaie en frisse uitstraling met behulp van de MOSBY collectie. Een assortiment aan meubels waar moderniteit en sfeer de sleutelwoorden zijn. De onberispelijke afwerking en de verfijnde vormgeving staan alvast garant voor een onovertroffen visueel geheel.

Bovenop haar unieke en tijdloze stijl biedt de kast een ongeziene opbergruimte. Met maar liefst 4 compartimenten, elk voorzien van een garderobestang met daarboven een legplank, is er alvast genoeg plaats voorzien voor uw kleren en spulletjes. Organisatie is dankzij de MOSBY een echte standaard. Ideaal voor uw ordening zijn de verschillende lengtes die de lades meekregen, erg praktisch! Naast de functionele kwaliteiten hoeft het niet te verbazen dat de kast ook esthetisch een meerwaarde biedt. De afwisseling tussen het sanremo hout en de sobere witte kleur is origineel en stijlvol. Ook de spiegels hebben meer dan een functionele meerwaarde. Uw kamer lijkt dankzij maar liefst vier spiegels veel opener en ruimer. Daarnaast brengen spiegels ook steeds klaarheid.

De kwalitatief hoogstaande Duitse afwerking garandeert u een verbazingwekkende duurzaamheid en stevigheid.

Optimaliseer uw kast naar uw persoonlijke noden en wensen met behulp van de accessoires uit de BETA collectie. Een extra garderobestang, ladeblok of broekhanger, een preciezere indeling was nog nooit zo dichtbij!

Combineer deze charmante kast naar hartenlust met andere meubels uit de MOSBY collectie. Een fraai en harmonieus geheel verzekerd!


Structuur: Spaanplaat en spiegel
Kleur: Sanremo / Wit
Kleur interieur :
Linnen Natuur
Afmetingen: H. 212 cm, B. 271 cm, D. 56 cm
Montage: Zelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Garantie: 2 jaar (+ verlenging mogelijk)

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto241.900000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)212
Diepte (cm)56
Breedte (cm)271
CollectieMosby
KastindelingMet legplanken, Met lades, Met deuren
Barcode5400943109504
LED-verlichtingNee
Samenstelling6 deuren 6 lades
KleurSanremo/wit
Indeling interieur4 garderobestangen, 4 legplanken, 6 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast MOSBY 6 deuren 6 lades sanremo/wit
Uw waardering

Kast MOSBY 6 deuren 6 lades sanremo/wit

€ 999,00
Kleur Sanremo/wit
Samenstelling 6 deuren 6 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Met gratis thuislevering
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon