Omschrijving

Deze kledingkast uit de PLAYA-collectie valt dankzij de robuuste look meteen op. De matte, zwarte kleur, in combinatie met het old style bruin, zorgt voor een rustgevende en authentieke touch. De kast wordt gekenmerkt door een zeer interessant ontwerp en een hoge kwaliteit van constructie. Hij kan perfect dienen als garderobe in de hal, maar ook in de woon- of slaapkamer. Achter de twee schuifdeuren bevinden zich 6 opbergvakken en 4 hangers. De romp van de kast is gemaakt van 18 mm gelamineerd spaanplaat en de fronten van 16 mm gelamineerd spaanplaat. De randen zijn afgewerkt met PVC en hierdoor bestand tegen beschadiging. Wie kiest voor kast PLAYA, kiest voor kwaliteit en een lange levensduur. Waar wacht u nog op?

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto111.000000
Barcode5400943116236
MaterialenSpaanplaat, HPL, PVC
Diepte (cm)45
Hoogte (cm)200
Breedte (cm)130
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectiePlaya
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 schuifdeuren 130 cm
Optiezonder spiegel
KleurMat zwart/old style
Indeling interieur5 legplanken, 4 haken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast PLAYA 2 schuifdeuren 130 cm mat zwart/old style zonder spiegel
Uw waardering

Kast PLAYA 2 schuifdeuren 130 cm mat zwart/old style zonder spiegel

€ 569,99
Kleur Mat zwart/old style
Optie zonder spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.