Omschrijving
De VERO-collectie combineert eenvoud met perfectie en zal hierdoor een originele toets creëren aan uw slaapkamer. Kast VERO is vervaardigd uit kwalitatief spaanplaat, waardoor het meubel zeer stevig is en een onberispelijke afwerking biedt. De kast bestaat uit 4 deuren met daarachter verschillende legplanken alsook één garderobestang. Super praktisch, toch? Aarzel niet meer, kies voor kast VERO en geniet van een harmonieuze en ultratrendy slaapkamer. Kleine tip! Neem zeker ook eens een kijkje naar de andere meubelen uit de VERO-collectie en creëer een prachtig ensemble! 
  • Deze kast wordt geleverd zonder verlichting
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto186.000000
MaterialenSpaanplaat, Glas
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)214
Diepte (cm)57
Breedte (cm)228
CollectieVero
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Barcode5400943109139
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren
KleurArctische pijnboom
Indeling interieur1 garderobestang, 5 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast VERO 4 deuren arctische pijnboom
Uw waardering

Kast VERO 4 deuren arctische pijnboom

€ 543,99
Kleur Arctische pijnboom
Samenstelling 4 deuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon