Omschrijving

De kast WESTENDE is een praktisch all-in-one meubel, u vindt er namelijk schuifdeuren, klapdeuren en lades. Aan opbergruimte alvast geen gebrek. Verzamel uw kleren en geef ze voortaan een vaste stek op één van de legplanken, aan één van de garderobestangen of in één van de opberglades.

Maar de kast is ook één en al design. Het bewijs hiervan vindt u onder meer terug in de ontbrekende handgrepen en de fraaie spiegels. Deze trekken alle aandacht en geven de kamer als het ware extra ruimte. Optioneel kan u ook nog kiezen voor de nodige verlichting. Dit extraatje bezorgt de kast een erg sfeervol karakter, ideaal voor uw slaapkamer of inkomhal.

Het meest rekent de kast misschien nog op haar prijs-kwaliteitsverhouding. De Duitse vervaardiging is een absolute garantie op een bovengemiddelde afwerking en stevigheid. Zij die kast nog verder wensen in te delen naar hun persoonlijke wensen en noden kunnen steeds accessoires bij bestellen via ons GAMMA assortiment. Daar vindt u extra legplanken, garderobestangen, ladeblokken en nog zoveel meer.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto181.400000
Barcode5400943116762
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Diepte (cm)62
Hoogte (cm)214
Breedte (cm)189
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieWestende
KastindelingMet lades, Met deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 deuren 2 lades
Optiezonder verlichting
KleurWit/metaalgrijs
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken, 2 lades
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kast WESTENDE 3 deuren 2 lades metaalgrijs/wit zonder verlichting
Uw waardering

Kast WESTENDE 3 deuren 2 lades metaalgrijs/wit zonder verlichting

€ 959,99
Kleur Wit/metaalgrijs
Samenstelling 3 deuren 2 lades
Optie zonder verlichting

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.