Omschrijving

Is het tijd voor een nieuwe kledingkast? Kies dan voor deze trendy kledingkast met 2 schuifdeuren! Dankzij het neutrale, maar hippe design past kledingkast SLIDO in heel wat interieurs! De bruine eikenkleur vinden wij alvast héél geslaagd. Achter de 2 schuifdeuren zitten er 2 garderobestangen en 2 ruime legplanken. Heb je graag nog wat extra legplanken of garderobestangen? Geen probleem, we bieden ook individuele legplanken of stangen uit collectie SLIDO aan op onze website. Neem dus zeker een kijkje! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto104.000000
Barcode5400943265958
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)59
Hoogte (cm)197
Breedte (cm)175
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieSlido
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 schuifdeuren 175 cm
Optiezonder spiegel
KleurArtisan eik
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kledingkast SLIDO 2 schuifdeuren 175 cm artisan eik zonder spiegel
Uw waardering

Kledingkast SLIDO 2 schuifdeuren 175 cm artisan eik zonder spiegel

€ 459,99
Kleur Artisan eik
Samenstelling 2 schuifdeuren 175 cm
Optie zonder spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.