Nu met GRATIS levering!
Omschrijving

Dit trendy kledingrek AMIKA is echt de ideale opbergoplossing voor al de kleren van jouw tiener. Dit rek is voorzien van een lade, een legplank en een garderobestang. Zo heeft jouw tiener steeds zijn of haar mooiste outfits bij de hand! Kledingrek AMIKA valt meteen op omwille van het bohemian design en de leuke kleurencombinaties van roze, wit kastanjehout en massief beukenhout. De porseleinen knop met oud bronzen details maken het geheel echt af. Kledingrek AMIKA is elegant en functioneel en de perfecte aanvulling op de andere meubelen uit dezelfde collectie. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto32.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)168
Diepte (cm)27
Breedte (cm)69
CollectieAmika
KastindelingMet legplanken, Met lades
Barcode5400943229295
LED-verlichtingNee
Samenstelling1 lade
KleurWit kastanjehout
Indeling interieur1 garderobestang, 1 lade
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Kledingrek AMIKA 1 lade wit kastanjehout
Uw waardering

Kledingrek AMIKA 1 lade wit kastanjehout

€ 309,99
Samenstelling 1 lade
Kleur Wit kastanjehout

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon