Omschrijving

Creëer gezelligheid en vernieuwing in jouw interieur met deze prachtige lage vitrinekast ACORI. Het modern en stijlvol design past zonder problemen in vele interieurs. Achter de deur zitten er 3 legplanken, waarvan 1 glazen legger en 2 legplanken in spaanplaat. De deur opent aan de hand van een push-to-open systeem. Super handig, toch? Lage vitrinekast ACORI is gemaakt van E05 spaanplaat. E05 spaanplaat is sterk en duurzaam waardoor je er vele jaren van kan genieten. Nog op zoek naar andere woonkamermeubelen? Neem dan zeker eens een kijkje naar de volledige ACORI-collectie en creëer een harmonieus, stijlvol én modern interieur!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto47.500000
Barcode5400943216295
MaterialenSpaanplaat, Melamine
Colli2
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)143
Diepte (cm)37
Breedte (cm)68
CollectieAcori
KastindelingMet deuren
Samenstelling1 deur
Optie LEDZonder led
KleurCognac ribbec
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Lage vitrinekast ACORI 1 deur cognac ribbec zonder led
Uw waardering

Lage vitrinekast ACORI 1 deur cognac ribbec zonder led

€ 272,99
Kleur Cognac ribbec
Samenstelling 1 deur
Optie LED Zonder led

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 9-12 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon