Omschrijving

Op zoek naar een nieuw nachtkastje voor in de kinderslaapkamer? Neem dan zeker eens een kijkje naar nachtkastje AMIKA! Het bleek kastanjehout, in combinatie met de bruine pootjes in massief beukenhout, zorgt voor een speelse en vrolijke touch. Het deurtje is afgewerkt met een leuke grijze print en een mooie porseleinen knop met oud bronzen look. Al deze leuke details creëren een leuke bohemian sfeer. Nachtkastje AMIKA is elegant en functioneel en de perfecte aanvulling op het bed uit dezelfde collectie! 

  • Het deurtje kan zowel links als rechts gemonteerd worden
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto7.500000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)47
Diepte (cm)36
Breedte (cm)38
CollectieAmika
KastindelingMet deuren
Barcode5400943229981
Samenstelling1 deur
KleurWit kastanjehout
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Nachtkastje AMIKA 1 deur wit kastanjehout
Uw waardering

Nachtkastje AMIKA 1 deur wit kastanjehout

€ 123,99
Samenstelling 1 deur
Kleur Wit kastanjehout

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.