Omschrijving

Deze salontafel ARISTOTE zal ongetwijfeld voor een vleugje design en gezelligheid zorgen. Plaats het meubel in jouw woonkamer en creëer een aangename, moderne look. De praktische kant is ook zeer interessant, want de tafel is voorzien van een lade en 2 open vakken. Perfect voor afstandsbedieningen, magazines, etc. Gemaakt in Frankrijk en afgewerkt in kwalitatieve spaanplaat, biedt rechthoekige salontafel 120 cm ARISTOTE een uitstekende stabiliteit en kwaliteit. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto58.300000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)45
Diepte (cm)60
Breedte (cm)120
CollectieAristote
VormRechthoek
Barcode5400943230062
Afmetingen120 cm
KleurWengé/hoogglans wit
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Salontafel ARISTOTE 120 cm wengé/hoogglans wit
Uw waardering

Salontafel ARISTOTE 120 cm wengé/hoogglans wit

€ 459,99

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.