Nu met GRATIS levering!
Omschrijving

Wil je een nieuwe look creëren in jouw slaapkamer? Met rechthoekige spiegel PADEL lukt dat ongetwijfeld! Deze spiegel past zowel bij een modern interieur alsook een klassiek interieur. Dankzij de breedte van 120 cm kan je er de nodige diepgang mee creëren in jouw slaapkamer. Super handig, deze moderne spiegel is ook voorzien van 3 haakjes! Ideaal voor kleine voorwerpen zoals oorringen, armbanden of kettingen! Rechthoekige spiegel PADEL komt pas echt volledig tot zijn recht in combinatie met de andere meubelen uit de PADEL collectie! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto12.000000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)60
Diepte (cm)2
Breedte (cm)120
CollectiePadel
Barcode5400943230147
Breedte spiegel120 cm
KleurHoogglans wit/grijs moonstone
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Spiegel PADEL 120 cm hoogglans wit/moonstone grijs
Uw waardering

Spiegel PADEL 120 cm hoogglans wit/moonstone grijs

€ 108,99
Kleur Hoogglans wit/grijs moonstone

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon