Omschrijving

Dit trendy vloerkleed 160x230 cm met marmeren look zal jouw interieur ongetwijfeld een luxueuze uitstraling geven. Het vloerkleed is gemaakt van 70% polypropyleen en 30% polyester en voelt hierdoor ultrazacht aan. Met tapijt MARY, zorg je voor gezelligheid en warmte in jouw moderne woonkamer. 

Voordelen:

✔ Machinaal geweven

✔ Voelt superzacht aan 

✔ Achterzijde in geweven katoen

✔ Hoge weefdichtheid

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto7.544000
MaterialenPolypropyleen, Polyester
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)1.2
Diepte (cm)230
Breedte (cm)160
CollectieMary
Barcode5400943224597
Afmetingen160x230 cm
KleurGoud
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Tapijt MARY 160x230 cm goud
Uw waardering

Tapijt MARY 160x230 cm goud

€ 114,99
Kleur Goud
Afmetingen 160x230 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In afwachting van bevoorrading
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon