• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Dit tapijt koppelt design aan kwaliteit en zal u zeker en vast niet teleurstellen. De prachtige natuurlijke kleur past dan ook in elk interieur. Het oogt mooi, en het voelt ook uitermate goed aan dankzij de structuur in 100% polypropyleen. En dat is nog niet alles! Het tapijt heeft aan de onderkant een antislip bekleding en kan u wassen op 30°. Super handig, niet? Last but not least, tapijt SIEN kan u zowel binnen als buiten gebruiken. 


Gewicht: 350 gr
Dikte: 30 mm

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto0.660000
MaterialenPolypropyleen
Colli1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)3
Diepte (cm)100
Breedte (cm)60
CollectieSien
Barcode5400943189704
Afmetingen60x100 cm
KleurBeige
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Tapijt SIEN 60x100 cm beige
Uw waardering

Tapijt SIEN 60x100 cm beige

€ 24,99
Kleur Beige

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon