Omschrijving

Tapijt XAVIER valt zonder twijfel op in élk interieur dankzij de opvallende look in imitatie cheetah huid. Het vloerkleed is gemaakt van 85% acryl en 15% polyester. Het tapijt is ook voorzien van een antislip onderkant zodat je niet kan wegglijden. Weet jij al een plekje waar je tapijt XAVIER kan leggen?

Voordelen:

✔ Machinaal geweven

✔ Antislip achterkant

✔ Hoge weefdichtheid

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto2.100000
MaterialenAcryl, Polyester
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)1.5
Diepte (cm)200
Breedte (cm)150
CollectieXavier
Barcode5400943224870
Afmetingen150x200 cm
KleurCheetah
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Tapijt XAVIER 150x200 cm cheetah look
Uw waardering

Tapijt XAVIER 150x200 cm cheetah look

€ 116,99
Afmetingen 150x200 cm
Kleur Cheetah

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In voorraad: Levertijd 5-14 dagen
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon