Nu met GRATIS levering!
Omschrijving

Wil je graag jouw interieur wat opfrissen? Met tv-meubel MANNOU lukt dat zeker en vast! Dit tv-meubel heeft een neutrale, maar elegante uitstraling die zonder problemen bij een modern interieur past. De afwerking in hoogglans wit zorgt voor een extra elegante touch. Het meubel beschikt over verschillende legplanken en er is ook een kabeldoorgang voorzien. De handgrepen zijn van metaal en de kast zelf is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat die afgewerkt is met een melamine coating. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto31.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)45
Diepte (cm)33.5
Breedte (cm)140
CollectieMannou
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Barcode5400943233711
KabeldoorgangJa
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren
KleurHoogglans wit
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Tv-meubel MANNOU 2 deuren hoogglans wit
Uw waardering

Tv-meubel MANNOU 2 deuren hoogglans wit

€ 202,99
Samenstelling 2 deuren
Kleur Hoogglans wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Met gratis thuislevering
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon