Omschrijving

Tover jouw woonkamer om tot een trendy en gezellige ruimte met tv-meubel SAMOSA! De combinatie van open en gesloten opbergruimtes zorgt voor een speelse look. Tv-meubel SAMOSA is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat die zorgt voor de nodige stabiliteit. Helemaal fan van deze stijl? Kies dan voor tv-meubel  SAMOSA en maak jouw tv-avondjes voortaan nog gezelliger! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto35.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)53
Diepte (cm)50
Breedte (cm)130
CollectieSamosa
KastindelingMet deuren, Met opbergvakken
Barcode5400943285802
BevestigingStaand
KabeldoorgangJa
LED-verlichtingNee
Samenstelling1 deur
KleurOld teck
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Tv-meubel SAMOSA 1 deur old teck
Uw waardering

Tv-meubel SAMOSA 1 deur old teck

€ 499,99
Kleur Old teck
Samenstelling 1 deur

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 00 32 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.