Nu met GRATIS levering!
Omschrijving

Vernieuw jouw woonkamer met deze trendy tv-meubel set LAMELO! De look in artisan eik, in combinatie met de mat zwarte accenten, zal een aangename sfeer in jouw woonkamer brengen.

Deze set bestaat uit:

  • 2 tv-meubels
  • 2 kolomkasten
  • 1 wandplank

Super handig, de kast is uitgerust met een push-to-open systeem dat zorgt voor een strak design omdat er niet gewerkt wordt met handgrepen. De klapdeur is bovendien aan beide kanten voorzien van gasveren. Hierdoor opent de deur geleidelijk aan. Tijdens de montage kan je zelf kiezen hoe de deuren opengaan, naar boven of naar beneden. Tv-meubel set LAMELO is gemaakt van kwalitatieve HDF. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto94.200000
Barcode5400943233544
MaterialenHDF
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)140
Diepte (cm)40
Breedte (cm)251
CollectieLamelo
KastindelingMet deuren
KabeldoorgangNee
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren
Aantal elementen5
KleurArtisan eik
Bestaat uit2 tv-meubelen, 1 wandplank, 2 kolomkasten
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Tv-meubel set LAMELO 4 deuren artisan eik
Uw waardering

Tv-meubel set LAMELO 4 deuren artisan eik

€ 1.049,00
Samenstelling 4 deuren
Kleur Artisan eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon