• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving
Rechthoekige eettafel CHESTER zal het tafelen met vrienden en familie nog gezelliger maken! De tafel heeft een trendy industriële stijl die jouw woonkamer een toffe en stoere look zal geven. Super handig, je kan de eettafel verlengen van 160 cm naar 200 cm. Dit doe je simpelweg door aan de ene helft van het tafelblad te trekken waarna het tweede blad vanzelf open gaat. Eettafel CHESTER is gemaakt van spaanplaat en geproduceerd in Frankrijk. En nu? Zoeken maar naar een bijpassende eetkamerstoel! 
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto48.700000
MaterialenSpaanplaat
Colli2
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)77
Diepte (cm)90
Breedte (cm)160
CollectieChester
Barcode5400943227840
Afmetingen160 > 200 cm
VormRechthoek
Aantal personen6-8 personen
KleurHelvezia eik/zwart
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Verlengbare eettafel CHESTER 160>200 cm artisan eik/zwart
Uw waardering

Verlengbare eettafel CHESTER 160>200 cm artisan eik/zwart

€ 279,99
Afmetingen 160 > 200 cm
Kleur Helvezia eik/zwart

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon