• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Strak en eigentijds, dat is moderne rechthoekige eettafel JACKY! Deze eettafel is echt perfect als je jouw woonkamer een moderne make-over wil geven. De ambachtelijke eikenkleur zorgt dan weer voor een warme touch. Denk je dat de eettafel wat te klein zal zijn? Geen nood, je kan de eettafel namelijk verlengen van 180 cm naar 225 cm. Zo kan je ook bij de grotere feestjes al jouw gasten een plaatsje bieden. Verlengbare eettafel JACKY is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. En nu? Zoeken maar naar de perfecte, bijpassende eetkamerstoel! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto84.700000
MaterialenSpaanplaat
Colli3
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)78
Diepte (cm)90
Breedte (cm)180
CollectieJacky
Barcode5400943229226
Afmetingen180 > 225 cm
VormRechthoek
Aantal personen6-8 personen
KleurArtisan eik
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Verlengbare eettafel JACKY 180>225 cm artisan eik
Uw waardering

Verlengbare eettafel JACKY 180>225 cm artisan eik

€ 489,99
Afmetingen 180 > 225 cm
Kleur Artisan eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon