Omschrijving

Deze prachtige vierkante salontafel RUSTY zal zonder problemen een vleugje gezelligheid creëren in jouw woonkamer. De salontafel heeft een modern design en de eikenkleur in combinatie met de zwarte accenten geven een leuke, ruimtelijke touch aan het geheel. Ook de praktische kant moet niet onderdoen! Een deel van het bovenblad kan omhoog, waaronder een extra opbergruimte zit verstopt. Super handig, niet? Het max. draagvermogen van het bovenblad is 30 kg. Vierkante salontafel RUSTY is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto38.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)37
Diepte (cm)90
Breedte (cm)90
CollectieRusty
VormVierkant
Barcode5400943233360
Afmetingen90 cm
KleurEik
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Vierkante salontafel RUSTY 90 cm eik
Uw waardering

Vierkante salontafel RUSTY 90 cm eik

€ 389,99
Afmetingen 90 cm
Kleur Eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.