Nu met GRATIS levering!
Omschrijving

Deze wandplank is een echte musthave in élke woonkamer! De geslaagde mix van antraciet en silva bruin zit daar zeker en vast voor iets tussen. Wandplank LUCIOLE heeft een breedte van 195 cm en een max. draagvermogen van 10 kg. Decoreer de wandplank met jouw favoriete boeken en mooiste decoratie en maak het extra gezellig in jouw woonkamer. Wanplank LUCIOLE is gemaakt van E05 spaanlaat dat zeer stevig en duurzaam is. Ontdek ook de andere woonkamermeubelen uit de LUCIOLE-collectie op onze website! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto18.000000
MaterialenMDF, Spaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)28
Diepte (cm)25
Breedte (cm)195
CollectieLuciole
VormRechthoek
Barcode5400943215908
Draagcapaciteit10 kg
KleurAntraciet/silva
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Wandplank LUCIOLE 195 cm antraciet/silva zonder led
Uw waardering

Wandplank LUCIOLE 195 cm antraciet/silva zonder led

€ 90,99
Kleur Antraciet/silva

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 9-12 weken
Met gratis thuislevering
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon