Omschrijving

Comfort én gezelligheid, dat is waar de KYOTO zetel met 2 plaatsen voor staat! Het sobere en tijdloze design zal moeiteloos een plekje vinden in jouw interieur. Het frame is zowel gemaakt van dennenhout alsook spaanplaat van 15 en 22 mm dik. Moderne zitbank KYOTO rust op 4 zwarte metalen pootjes die een hoogte hebben van 13 cm. En nu.... ontspannen maar! 

  • De zetel wordt geleverd met 2 kussentjes in antraciet 
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto38.000000
MaterialenMetaal, Spaanplaat, Stof, Massieve pijnboom
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)90
Diepte (cm)82
Breedte (cm)180
CollectieKyoto
Barcode5400943224160
KleurAntraciet
Samenstelling2 - zit
Bekledingstof
ZittingSchuim
RugleuningSchuim
Dichtheid armleuningen20 kg/m³
Dichtheid zitting25 kg/m³
Dichtheid rugleuning20 kg/m³
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Zetel KYOTO 2 plaatsen antraciet
Uw waardering

Zetel KYOTO 2 plaatsen antraciet

€ 609,99
Samenstelling 2 - zit
Bekleding stof
Kleur Antraciet

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon