Eetkamerstoelen

430
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Aan tafel! Om uitgebreid van uw maaltijd te kunnen genieten is zitcomfort zeer belangrijk. Gelukkig kunt u bij Mobistoxx kiezen uit een ruime selectie eetkamerstoelen. De modellen in ons aanbod zijn vervaardigd van uiteenlopende materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u zelf bepalen welke tint het beste past bij de rest van uw interieur. Als u de rest van de meubels voor uw keuken en woonkamer, zoals een eettafel en barkrukkken nog moet aanschaffen, kunt u uw keuze hierin natuurlijk ook op het uiterlijk van uw eetkamerstoelen baseren! 

Eetkamerstoelen design

In onze uitgebreide collectie vindt u verschillende eetkamerstoelen design modellen. De meeste stoelen hebben een simpel, strak afgewerkt ontwerp dat tevens heel herkenbaar is. Andere varianten zijn minder gebruikelijk qua uiterlijk maar passen perfect in de moderne eetkamer. Voor deze en andere modellen in ons eetkamerstoelen design assortiment geldt dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

Eetkamerstoelen leer

Bent u op zoek naar kwalitatieve meubels voor in uw eetkamer of keuken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze eetkamerstoelen in leer! Deze stoelen voegen een grote klasse toe aan uw keukeninterieur. U heeft de keuze uit verschillende modellen, zoals de Humberto en de Osmose. Deze stoelen stralen een prachtige, elegante eenvoud uit. Stoel Tanna is ontwikkeld volgens een modern design en bevat naast comfortabele armleuningen tevens wieltjes, wat het verplaatsen van de stoelen vergemakkelijkt!

Eetkamerstoelen landelijk

Bent u op zoek naar keukenmeubilair dat ouderwets met modern combineert? Bekijk dan onze landelijke eetkamerstoelen! Stoelen zoals het Ariane model halen het beste uit twee tijdperken met hun eenvoudige ontwerp, gemengd met het klassieke knopenmotief in de rugleuning. De Ariane eetkamerstoel is verkrijgbaar in de tinten antraciet, kaneel- en zandkleurig. U kunt deze stoel eenvoudig en voordelig online bestellen bij Mobistoxx, in de kleur die uiteraard het beste bij uw interieur past!