Nachtkastjes

191
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Met nieuwe nachtkastjes maakt u de metamorfose van uw slaapkamer compleet! Het is misschien het meubel waar u als laatste aan denkt, maar het is zeker niet het onbelangrijkste onderdeel in de slaapkamer. Want waar zet u anders uw wekker, telefoon, glaasje water of boek? Met een nachtkastje hebt u al deze spulletjes steeds binnen handbereik!

Nachtkastjes wit

Niets leuker en aangenamer dan een frisse slaapkamer die zowel rust als elegantie uitstraalt. Witte nachtkastjes dragen bij aan een frisse uitstraling van het interieur. Wit past bijvoorbeeld prachtig bij een gekleurde achterwand in blauw, taupe of groen. Hierdoor valt het design van het kastje goed op. Wanneer u de nachtkastjes ook nog aanvult met persoonlijke accessoires en een nachtlampje creëert u de slaapkamer van uw dromen! 

Hippe nachtkastjes in zwart

Of gaat u liever voor stoere nachtkastjes in zwart? De kleur zwart combineert heel goed met een wit of eikenhouten bed of vloer. Daarnaast is het ook erg leuk om het te decoreren met witte of gekleurde accessoires zoals een bedlamp of leuke huisplanten. De zwarte nachtkastjes uit ons assortiment zijn beschikbaar in moderne en klassieke modellen!

Nachtkastjes hout

De houten nachtkastjes uit ons assortiment zijn gemaakt van verschillende soorten houtmaterialen. Zo vindt u hier robuuste nachtkastjes waar de decoratieve nerven goed te zien zijn zonder dat het druk oogt. Daarnaast zijn er ook nachtkastjes die op diverse manieren behandeld zijn zodat ze elk hun unieke stijl uitstralen. Bij Mobistoxx verkopen we ook bijpassende houten kledingkasten aan zeer scherpe prijzen. Zo zorgt u voor een harmonieus geheel in uw slaapkamer!