Tevreden of geld terug

Jouw herroepingsrecht:

Als je goederen bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen (30 dagen als je gekozen hebt voor de SAFETY Verzekering) volgend op de dag van de levering het recht om ons mee te delen dat je de goederen niet wil houden. Vanaf het moment dat je ons hebt laten weten dat je afziet van de aankoop heb je opnieuw 14 dagen de tijd om de bestelde goederen terug te sturen. Dit is mogelijk zonder betaling van een boete en zonder dat je een reden moet opgeven.

Uitzonderingen:

Dit herroepingsrecht is niet van toepassing voor rechtspersonen of voor goederen aangekocht door een natuurlijk persoon voor beroepsgebruik. Dit herroepingsrecht is eveneens niet van toepassing voor goederen die op maat gemaakt zijn voor jou of die aangepast zijn voor jou en dus afwijken van de standaard specificaties (aanpassing van de hoeken, grootte of dikte, met toevoegingen, …).

Verpakking:

Tijdens de eerste 30 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Als je de goederen terugstuurt, moet dit gebeuren met alle geleverde toebehoren en in de mate van het mogelijke in de originele staat. Indien mogelijk ontvangen we ook graag de originele verpakking.

Wijze van terugsturen:

Je kan de goederen zelf terugsturen via de post of een koerier. Jij bent dan verantwoordelijk voor het transport. Soms halen we liever zelf je goed op. Als dit zo is laten we je dat weten in de ontvangstbevestiging van je retourmelding.

Kosten:

De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor jouw rekening. Indien wij liever zelf zorgen voor de ophaling, zullen wij aangeven wat hiervan de kostprijs is of een raming maken.

Terugbetaling van de aankoopprijs:

Indien wij zelf zorgen voor de ophaling van de goederen, zullen wij zo snel mogelijk overgaan tot terugbetaling van de volledige aankoopprijs, inclusief de eventueel aangerekende leveringskosten, en uiterlijk binnen 14 dagen na de dag waarop je hebt aangegeven dat je wil afzien van de aankoop.

Indien je de goederen zelf terugstuurt, zullen wij de volledige aankoopprijs, inclusief de eventueel aangerekende leveringskosten, aan jou terugbetalen binnen 5 werkdagen (i) nadat we je bestelling teruggekregen hebben of (ii) nadat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Hoe ga je te werk?

Je kan je herroepingsrecht uitoefenen middels het afgeven van een ondubbelzinnige verklaring, doch, om het gemakkelijk te maken, raden we aan om ons ons te contacteren via het formulier hieronder of via het Europees modelformulier voor herroeping en dit op te sturen naar info@mobistoxx.com of per post naar Mobistoxx, Menensesteenweg 295, 8940 Wervik. Wij zullen je een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.

Goederen die aan ons worden gestuurd die gebruik of beschadigd zijn:

Ingeval van beschadiging of gebruik van het goed kunnen wij een schadevergoeding van jou vorderen die overeenstemt met de waardevermindering van het goed als gevolg van de beschadiging of het gebruik.

Persoonlijke gegevens

Product gegevens