Slaapbank

64
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Praktische slaapbanken online

Wanneer u efficiënt gebruik wilt maken van de ruimte in uw woning, is een slaapbank een uitstekende keuze! Bijvoorbeeld wanneer u zo nu en dan logees hebt, maar niet beschikt over een aparte logeerkamer. Of als u wél een extra kamer hebt die u niet alleen wilt gebruiken voor logees, maar ook als relaxruimte voor uzelf. Het design van onze slaapbanken is zo strak, dat u niet kunt zien dat de bank ook uitgeklapt kan worden om op te slapen. De slaapbank is hierdoor een absolute aanwinst voor een stijlvol ingericht interieur. 

Slaapbank kopen

Een slaapbank kopen aan de scherpste prijs doet u bij Mobistoxx! In ons assortiment vindt u slaapbanken in diverse prijsklassen en in de strakste designs! We hebben een ruim aanbod slaapbanken met verschillende dessins waarmee u uw woonruimte in een handomdraai een unieke stijl geeft! U kunt onder andere kiezen uit verschillende kleuren alsook materialen zoals eco-leder of stof. 

Slaapbank 2 persoons

Op een 2 persoons slaapbank kunt u heerlijk samen slapen of in uw eentje lekker breed liggen. In onze webwinkel vindt u 2 persoons slaapbanken die in ingeklapte staat weinig ruimte innemen en zo zeer handig zijn in gebruik. Dat maakt een slaapbank bijvoorbeeld ideaal voor een studentenkamer. Overdag een stimulerende ruimte om te studeren en te pauzeren, om vervolgens te genieten van een goede nachtrust! Bij Mobistoxx vindt u een slaapbank 2 persoons voor elk budget!