Matrassen

– Pagina 31
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Voor een goede nachtrust zijn comfort en de juiste lichaamshouding essentieel. Mobistoxx heeft een ruim aanbod harde en zachte matrassen. Zo kunt u onder meer kiezen voor koudschuim of traagschuim. Matrassen van deze materialen ademen goed, zodat overtollig vocht eenvoudig wordt afgevoerd. Daarnaast passen deze zich automatisch aan uw slaaphouding aan dankzij de ingebouwde flexibiliteit. Koudschuim blijft stug, zolang het op kamertemperatuur is, maar veert op lichaamstemperatuur mee. Heeft u last van een allergie voor huisstofmijt? Dan vindt u bij ons ook geschikte matrassen die allergische reacties aanzienlijk verminderen, zodat u na een nacht goed uitgeslapen wakker wordt.

De juiste matras voor de perfecte nachtrust

De keuze van een goede matras is heel persoonlijk. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een matras die aan bepaalde eisen voldoet. De belangrijkste eisen waaraan een matras moet voldoen zijn: een correcte ondersteuning van het lichaam zonder drukplekken, een efficiënte afvoer van lichaamsvocht en een goede hygiëne. Bij Mobistoxx vindt u matrassen voor iedereen, van zachte tot harde matrassen. Naast een goede en comfortabele matras, is ook het uitzoeken van een lattenbodem belangrijk. Zo is het prettig wanneer de afstanden tussen bijvoorbeeld de pocketveren van een matras overeenkomen met de afstand tussen de latten. Bij Mobistoxx vindt u alles wat u nodig heeft!

Matrassen kopen

Mobistoxx heeft slaapmeubilair in alle soorten en maten. Bij ons kunt u niet alleen matrassen kopen, maar ook bedden in bijpassende afmetingen. Wij hebben ook ander meubilair voor de slaapkamer, zoals bureaus en kleerkasten. Mobistoxx heeft een zeer ruim aanbod meubels aan scherpe prijzen.