Omschrijving

De COMFORT matras 7 zones + polyetherschuim (traagschuim) is een combinatie van twee technologieën.

De technologie van het hoogwaardig polyetherschuim is vrij van schadelijke stoffen en heeft een uiterst veerkrachtig en zeer hoog draagvermogen.
De pocketveren technologie, hier wordt iedere veer individueel verpakt in een tonvormige zakje. Alle zakjes worden onderling verlijmd op het middelpunt, waardoor elk veertje onafhankelijk kan reageren. De kern bestaat uit 300 stuks/m² en is opgedeeld in 7 zones. De staaldraad is 7 slags en heeft een dikte van 1,8 en 2 mm. Hierdoor ligt u wervelkolom recht en wordt deze goed ondersteund. Er is ook een maximale luchtcirculatie door de tonvormige open veren en er wordt transpiratie vermeden. Dit voorkomt warmte en vochtvorming in de matras. Dit stopt de groei van schimmels en allergenen.
De afwerking van deze matras bestaat uit een dubbeldoek bestikt met anti-allergische polyester.
De hoes is volledig afritsbaar.

Made in Belgium.


Technologie: Pocketveren ( 300 stuks/m2 )
Samenstelling: Polyetherschuim 30 kg/m3 + pocketveren +polyetherschuim 30 kg/m3
Dikte: 22 cm
Afmetingen matras: 140 x 200 cm
Tijk: Dubbeldoek bestikt met anti-allergische polyester
Afwerking: Afneembare hoes wasbaar op 40°C
Behandelingen: Anti-allergisch, anti-huisstofmijt
Fabricatie: 100% Belgisch
CE Norm

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto25.000000
MaterialenPolyetherschuim
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)22
Diepte (cm)200
Breedte (cm)140
CollectieComfort
Barcode5400943103526
Matrasafmeting140x200 cm
Technologiepocketveren
Densiteit30 kg/m³
Hoogte van de matras22 cm
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Matras COMFORT 140x200 cm pocketveren + polyetherschuim 30 kg/m³
Uw waardering

Matras COMFORT 140x200 cm pocketveren + polyetherschuim 30 kg/m³

€ 409,99

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.