Omschrijving

Op zoek naar een nieuw, trendy nachtkastje? Stop dan maar jouw zoektocht, want nachtkastje IXANA is perfect voor jou! Het minimalistisch design, in combinatie met de neutrale kleur, zorgt voor een elegant geheel. Dankzij de 2 lades heb je heel wat plaats voor jouw belangrijkste spulletjes. Gemaakt in Duitsland, garandeert de IXANA-collectie stevigheid, kwaliteit én een lange levensduur! Kleine tip; combineer nachtkastje IXANA met het bijpassende tweepersoonsbed en geniet van een gezellig geheel! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto10.410000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)36
Diepte (cm)40
Breedte (cm)40
CollectieIxana
KastindelingMet lades
Barcode5400943245202
Samenstelling2 lades
KleurHoogglans wit
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Nachtkastje IXANA 2 lades hoogglans wit
Uw waardering

Nachtkastje IXANA 2 lades hoogglans wit

€ 89,99
Kleur Hoogglans wit
Samenstelling 2 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 9,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.