Opklapbed

Opklapbedden worden steeds populairder en zijn een trendy oplossing als u beschikt over weinig ruimte. In slechts enkele seconden maakt u van een doodnormale ruimte, een comfortabele slaapkamer. 

Een opklapbed zal bijvoorbeeld perfect een plaatsje vinden in een studeerkamer of studio, waar het niet altijd even groot is. Heeft u onverwachts gasten die blijven slapen? Geen nood! Klap het bed open en een nieuwe slaapruimte komt tot leven!

Een opklapbed is dé referentie op gebied van plaatsbesparing én functionaliteit. Bij Mobistoxx hebben we opklapbedden in alle vormen, kleuren en afmetingen. We bieden zowel verticale als horizontale opklapbedden aan. Zo kan u zelf bepalen welk model het beste past in uw kamer. Elk bed komt in een modern of klassiek interieur tot zijn recht dankzij het neutraal, maar trendy design.

Ontdek hier onze opklapbedden

 

1. Opklapbed Conception / Conception Pro

De Conception collectie is echt hét paradepaardje van onze website. De collectie bestaat uit twee versies: de zogenoemde 'normale' versie en de 'PRO' versie. Het succes zit hem in de hoge graad van gebruiksvriendelijkheid. Een haast revolutionair mechanisme zorgt voor een wel erg makkelijke opening en sluiting.

Ontworpen voor dagelijks gebruik, optimaliseert opklapbed Conception de beschikbare ruimte in uw slaapkamer, studentenkamer of logeerkamer.

Gemeenschappelijke punten: 

- Veiligheid gegarandeerd
- Gemakkelijk openen zonder forceren
- Metalen frame
- Verticale/horizontale optie 

De 'PRO' versie heeft enkele opmerkelijke verschillen:

 CONCEPTIONCONCEPTION PRO
geruisloze sluitingNEEJA
praktische legplankenNEEJA
led-verlichting optioneelJAJA
afmetingen bed90,120,140 cm90,120,140,160,180 cm

 

 

Al onze opklapbedden worden geleverd MET lattenbodem en kunnen gecombineerd worden met een matras (optioneel). 

Ontdek hier collectie Conception Pro

2. Opklapbed Albano

Dit opklapbed is modern en heeft een onberispelijke afwerking. Het bed is zeer praktisch en zal snel onmisbaar zijn. 

Opklapbed ALBANO is ontworpen om de beschikbare ruimte in de kamer optimaal te benutten. Het bed tovert de ruimte op een zeer eenvoudige manier in een oogwenk om tot een extra, comfortabele slaapplaats. 

Bovendien is het bed erg veilig door de metalen hendel die automatisch vergrendelt.

Ontdek hier collectie Albano

 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen indien u enkele vragen hebt omtrent onze opklapbedden. We helpen u met plezier verder!