Omschrijving

Deze leuke commode met luierplank IMMA zal ongetwijfeld super mooi staan in de slaapkamer van jouw kleintje. De volledig witte look valt bovendien heel gemakkelijk te combineren met vele kleurtjes en verschillende interieurs. Dankzij de scheiding op de luierplank kan je alle spulletjes ook zeer gemakkelijk ordenen. De commode is ook voorzien van een ruime lade en achter de 2 deuren zit er een legplank. Combineer de commode met het bijpassende kinderbedje of kledingkast en creëer een schattige, maar vooral gezellige kinderkamer! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto56.600000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)102
Diepte (cm)77
Breedte (cm)120
CollectieImma
KastindelingMet legplanken, Met lades, Met deuren
Barcode5400943233155
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 1 lade
KleurWit
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Commode met luierplank IMMA 2 deuren 1 lade wit
Uw waardering

Commode met luierplank IMMA 2 deuren 1 lade wit

€ 285,99
Samenstelling 2 deuren 1 lade
Kleur Wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon