Omschrijving

Vind je het ook zo leuk om decoratie zoals foto's of huisplanten uit te stallen? Dan is deze commode met 2 deuren en 2 lades in hoogglans wit precies wat je nodig hebt! De commode beschikt over 3 open vakken en zowel de deuren als de lades zijn voorzien van een push-to-open systeem. Het meubel is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. Combineer de commode met de bijpassende salontafel of kolomkast en geniet van een harmonieus geheel in jouw modern interieur! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto81.000000
MaterialenSpaanplaat
Colli2
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)128
Diepte (cm)40
Breedte (cm)150
CollectieSino
KastindelingMet lades, Met deuren, Met opbergvakken
Barcode5400943225273
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 2 lades
KleurEik/hoogglans wit
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Commode SINO 2 deuren 2 lades eik/hoogglans wit
Uw waardering

Commode SINO 2 deuren 2 lades eik/hoogglans wit

€ 359,99
Kleur Eik/hoogglans wit
Samenstelling 2 deuren 2 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon