Omschrijving

Deze prachtige complete eetkamer PIRELI past dankzij de bruine scarlet eik kleur zonder problemen in een landelijk interieur. De meubelen zijn vervaardigd uit kwalitatieve spaanplaat én van Belgische makelij. Ook helemaal verliefd geworden op deze collectie? Twijfel dan niet meer! 

Deze set bevat:

  • Dressoir PIRELI 2 deuren 3 lades
  • Vitrinekast PIRELI 1 deur 3 lades
  • Rechthoekige eettafel PIRELI 200 cm 
  • 4 stoelen PIRELI
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto396.200000
MaterialenMetaal, Spaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)182
Diepte (cm)50
Breedte (cm)225
CollectiePireli
Barcode5400943251166
Afmetingen200 cm
KleurFranse eik
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Complete eetkamer PIRELI 200 cm franse eik
Uw waardering

Complete eetkamer PIRELI 200 cm franse eik

€ 2.299,00
Kleur Franse eik
Afmetingen 200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 32(0) 71 13 66 66

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.